hello world!

Uppvuxen i Dalarna och har spelat musik så länge han kan minnas. Andreas äldre bror hade fått en akustisk gitarr i present, och som det småsyskonet Andreas var så blev han avundsjuk och ville såklart ha en egen gitarr. Han nötte på med guran på hemmaplan, och började Trubadura i gymnasieåldern. Mestadels runt om i Dalarna, men även i fjällvärlden och på andra tillställningar runt om i mellansverige. Andreas trubadurande utvecklades till ett coverband, vilket han spelade tillsammans med ända tills vi bildade Rockets. På sin lediga tid umgås Andreas med sin familj, samt renoverar sin Plymouth Cuda från 1970!

Uppvuxen i Leksand där han fortfarande bor kvar. Började spela gitarr i tidig ålder, och klev över och började spela Ståbas i högstadieåldern. Grundtanken till instrumentbytet var att ”det är ju kul att lära sig nått nytt..”, men det visade sig snabbt att han skulle bli snäppet vassare på bas. I takt med att han lärde sig hantera Kontrabasen insåg han också hur otymplig den var och släpa på, och köpte sig då även en elbas. Utöver enstaka inhopp tillsammans med ett par trubadurer spelade Filip mest för sig själv innan han började lira med Rockets. Filip har en förkärlek till schysst käk och goda drycker och man hittar honom allt som oftast i köket eller ute på restaurang. Skriver mycket av bandets musik tillsammans med Andreas.

Max växte upp i världsmetropolen Sågmyra utanför Falun. Upptäckte trummorna under tonåren och fastnade ganska snabbt för metalgenren. Max har spelat i ett flertal metalband och projekt genom åren, där han även skrivit mycket musik. Bor idag i ett hus i Gagnef och åker både hoj, snöskoter och BMW.

Robin Lagerqvist är uppvuxen i Stockholm, och har en gedigen musikkarriär i bagaget. Bland tidigare band kan vi bland annat nämna Fatat Smile och CellOut där Robin faktiskt lirade trummor! Han har även spelat Gitarr i The Six Pack Solution. Förutom musiken spenderar Robin mycket tid med sin familj, och renoverar och bygger gärna hemma när tid finns. Det finns även ett stort motorintresse, och en spelledig sommardag är det få saker som slår högre än att backa ner båten i sjön med kaffetermosen packad!

Meny
andy-logo
cross-circle